ontkalkers / sanitair
ONTKALKERS / SANITAIR

Sani Antikalk Fresh

Toepassing:

Sani Antikalk Fresh is een uitstekende periodieke ontkalker/ reiniger op het gehele sanitairgebied. Sani Antikalk Fresh verwijdert onmiddellijk kalkaanslag, urinesteen en roest op de meest doelmatige wijze. Het product reinigt afvoerleidingen en vergroot de diameter van de buizen. Dit voorkomt verstopping en slechte geuren. Voor toepassing op kunststoffen dient men deze vooraf op bestendigheid te testen. Sani Antikalk Fresh is onschadelijk voor septische putten.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik Sani Antikalk Fresh voor tegelwanden, wastafels, bad en douchecabines, bidets, toiletpotten en urinoirs. Aanbrengen d.m.v. spuitdopje, sponsje of zachte borstel. Enkele seconden laten inwerken, daarna met koud water naspoelen. Bij het reinigen van afvoerputjes, verwijder het rooster en giet 50cc in de afvoer. Het afvoergat en rooster schoonmaken, het rooster terugplaatsen en naspoelen met water. Sani Antikalk Fresh reinigt de afvoeren en laat slechte geuren meteen verdwijnen. Het product doet meer dan enkel en alleen schoonmaken. Na gebruik zult U merken dat alle roest- en kalkplekken helemaal verdwenen zijn en dat het toilet en urinoir weer glanst als nieuw. Dit komt doordat Sani Antikalk Fresh een gladde, beschermende laag aanbrengt.

Kalk Stop

Toepassing:

Kalk Stop is een sterk geconcentreerde mild geÔnhibiteerde zuurreiniger voor industriŽle toepassing. Het product is speciaal ontwikkeld voor verwijdering van anorganische vervuiling zoals ijzerroest, ketelsteenaanslag, cement enz. en is bij uitstek geschikt voor het reinigen en ophalen van verweerd aluminium. Kalk Stop is nagenoeg veilig te gebruiken op alle metalen, al verdient het aanbeveling dit vooraf te testen. Speciale oppervlakteactieve stoffen zorgen ervoor dat er tijdens de behandeling van koolstofstaal een fosfaterende laag ontstaat. Dit betekend een uitstekende hechting voor lakken en coatings. Kalk Stop is niet geschikt voor toepassing op kunststoffen.

Gebruiksaanwijzing:

Kalk Stop kan als dompel- en circulatiemethode alsmede handmatig worden toegepast. Bij handmatig gebruik dient men eerst het loszittende vuil en eventuele roest weg te borstelen en vervolgens het reinigingsproduct onverdund aan te brengen. De inwerktijd is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling. Naspoelen met ruim water !

Marmerella

Toepassing:

Geconcentreerde reiniger op basis van tensides, oplos- en conserveringsmiddelen voor het reinigen van sterk vervuilde oude en nieuwe oppervlakken van natuur- en kunststeen, graniet, marmercomposiet, e.d. Marmerella is bij uitstek geschikt voor gepolijst natuursteen als marmer, solnhofener, travertin enz. Verwijdert grondig en snel bouwvuil, cementsluier, oude vergeelde onderhoudsmiddelen, zelfglanswassen, olie en vet. Tast de politoer niet aan (zuurvrij).

Gebruiksaanwijzing:

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan men het product 1:1 tot 1:15 met water verdunt opbrengen, ca. 10 min. laten inwerken. Met een harde spons, zachte schrobber of borstel opschrobben Daarna goed naspoelen met schoon water. Bij hardnekkige vervuilingen behandeling herhalen, eventueel meer geconcentreerd. Of als onderhoud product 1:100 tot 1:50 met water verdunnen. Werkruimtes altijd goed ventileren.

Uri Fris

Toepassing

Neutrale sanitairreiniger met bacterieculturen voor dagelijks onderhoud. Breekt snel en effectief de stankbron af, onder meer in voegen, naden en andere moeilijk bereikbare plaatsen. De urineresten worden volgens een natuurlijk proces omgezet in water en koolzuur. Regelmatig gebruik verhindert stankontwikkeling zonder aantasting van materiaal en milieu. Ideaal voor gebruik in toiletgroepen die veelvuldig gebruikt worden: scholen, cafť's, discotheken, tankstations, zieken- en verzorgingshuizen etc. Gegarandeerd vrij van schadelijke bacteriŽn (patogenen).

Gebruiksaanwijzing:

Gebruiksverdunningen: - als dweil- en sopmiddel: max. 1:50 - voor spray-reiniging: 1:10 Bij eerste gebruik en bij langdurig warm weer adviseren wij de doseringen te verdubbelen. Direct op de verontreinigde oppervlakken aanbrengen en laten werken.
|
more info more info more info more info home even voorstellen contact producten more info more info more info more info
Marketing en Administratie Mevr. Asli Deveci Dickenslaan 32 5924 VW  Venlo Email  info@gocleaningproducts.nl Tel. +31 (0) 77 390 24 37 Gsm NL +31 (0) 6 18513697 Gsm DE +49 (0) 1525 2677399 KvK Nr. 55488188
| Onderhoudsproducten voor kennels en stallen  Nieuw!!!