OVERIGE PRODUCTEN

INTENSIEF

Toepassing:

Zeer actief hoogschuimende voorsproeireiniger, dat straatvuil moeiteloos losweekt en zich gemakkelijk laat afspoelen. Door toepassing van speciale complexbinders wordt het dichtslibben van leidingen en sproeiers voorkomen en wordt een streeploos en glanzend oppervlak verkregen. Door het milde karakter en prettige geur is het uitermate geschikt als een autoshampoo voor handmatig gebruik.

Gebruiksaanwijzing:

Afhankelijk van de aard en mate van de vervuiling en de toegepaste methodiek kunt U het product in een verdunning van 1 : 50 toepassen. Voor sproeibogen adviseren wij U een eindconcentratie van 2%. Verwerkingstemperatuur maximaal 60įC. Niet laten indrogen. Naspoelen met ruim water.

IMPREGNEER

Productbeschrijving:

Watergedragen impregneermiddel op basis van siloxanen en silanen. Zeer sterke dieptewerking, uv-bestendig, oplosmiddelvrij en dampdoorlatend. Toepasbaar op metsel- en pleisterwerk, gasbeton, dakpannen, beton,zandsteen, sierbestrating etc.

Toepassing:

Nooit onder 5įC. aanbrengen ! Alvorens aan te brengen eventuele beschadigingen herstellen; voegwerk en reparatie-plekken dienen minimaal 3 dagen te drogen. Onverdund op een schone, droge ondergrond aanbrengen door middel van spuiten,vloeien of kwasten. Van onder naar boven werken, 2 lagen "nat op nat" aanbrengen geeft het beste resultaat. Spatten op schilderwerk en ramen zo snel mogelijk verwijderen. Verbruik ca. 0,2 tot 1 liter per m2.

GRAFFITI REMOVER SP

Toepassing:

Zeer snel verdampende graffiti verwijderaar voor het verwijderen van met name Graffiti, voorgevels, puien, winkelruiten, reclame borden, kunnen eenvoudig handmatig vrijgemaakt worden van graffiti, lijmresten, etc. gemaakt worden. Graffiti Remover SP is veilig te gebruiken nagenoeg op alle metalen, met uitzondering van koper. Echter het verdient aanbeveling het product voor toepassing op lakken, coatings en kunststoffen deze vooraf op bestendigheid te testen.

Gebruiksaanwijzing:

Graffiti Remover SP dient men middels dompelen of kwasten/deppen onverdund toe te passen en te verwerken, waarbij men de veiligheidsaspecten vermeld in de MSDS in ogenschouw dient te nemen. Na een korte inwerkperiode, die afhankelijk is van de aard en mate van vervuiling, met hoge druk afspuiten.

GRAFFITI CLEAN - LIQUID

Productbeschrijving: Graffiti Clean is een traag verdampend, neutraal reinigingsproduct op basis van biologisch afbreekbare componenten voor het verwijderen van Graffiti. Voorgevels, puien, winkelruiten,reclame borden, kunnen eenvoudig handmatig schoon gemaakt worden. Het product is eveneens zeer geschikt voor het verwijderen en/of week maken van inkt, plantaardige en dierlijke minerale oliŽn en vetten. Graffiti Clean is veilig te gebruiken op alle metalen,maar het verdient aanbeveling het product op lakken, coatings en kunststoffen deze vooraf op bestendigheid te testen. Graffiti Clean is volledig mengbaar met water. Verwarmen van het product zal de actieve werking aanzienlijk doen versterken.

Toepassing:

Graffiti Clean is universeel toe te passen en te verwerken middels dompel-, circulatie-,spray- en/of kwastmethode. Na een korte inwerkperiode, die afhankelijk is van deaard en mate van vervuiling, met hoge druk en warm water afspuiten. Maximale verdunning 1 : 10. Maximale verwerkingstemperatuur 75 graden Celsius.

GRAFFITI CLEAN - GELL

Productbeschrijving: Graffiti Clean is speciale stripper in gel vorm voor het verwijderen van graffiti, spuitbuslakken, inkt, betonverven en vernislagen. Verwerking kan doormiddel van kwast. Het product kan gebruikt worden op steen, beton, staal, trespa en hout. Het product is eveneens zeer geschikt voor het verwijderen en/of week maken van inkt, plantaardige en dierlijke minerale oliŽn en vetten. Voor toepassing in gesloten ruimten dient men voor voldoende ventilatie te zorgen.

Toepassing:

Bij eerste toepassing is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen ter bepaling van de bestendigheid van de ondergrond. Bij steen en beton eerst ondergrond bevochtigen met water om intrekking te voorkomen. Het materiaal dient onverdund gebruikt te worden. Op het te reinigen object aanbrengen of object onderdompelen, een tijdje in laten werken en met een doek afnemen of met schoonwater wegspuiten en aan de lucht laten drogen. Bij zeer dikke lagen kan herhaling van de behandeling gewenst zijn.

GO STICK OFF

Toepassing:

Zeer snel verdampende lijmrestverwijderaar voor het verwijderen al dan niet uitgeharde lijm- en stickerresten. Daarnaast is GO Stick Off bij uitstek geschikt voor het verwijderen van al dan niet uitgeharde verfresten, Graffiti, etc. GO Stick Off is veilig te gebruiken op nagenoeg alle metalen, met uitzondering van koper. Het verdiend aanbeveling het te reinigen oppervlak vooraf op bestendigheid te testen.

Gebruiksaanwijzing:

GO Stick Off dient men middels dompelen of kwasten/deppen onverdund toe te passen en te verwerken, waarbij men de veiligheidsaspecten vermeld in de MSDS in ogenschouw dient te nemen. Na een korte inwerkperiode, die afhankelijk is van de aard en mate van vervuiling, met hoge druk afspuiten.

GLASS CLEAN

Toepassing:

Speciaal ontwikkelde geconcentreerde reiniger op basis van alcohol en oppervlakteactieve stoffen voor het reinigen van diverse waterbestendige oppervlakken zoals glas, metalen,kunststof en diverse andere toepassingen. Glass Clean heeft een prettige geur en verwijdert moeiteloos de meest voorkomende vervuiling zoals rook, vet, nicotine-aanslag, alsmede minerale olie en atmosferische vervuiling. De toevoeging van alcohol garandeert een snelle,streeploze en glanzende droging.

Gebruiksaanwijzing:

Glass Clean puur middels verstuiver of pluisvrije doek op het te reinigen oppervlak aanbrengen en vervolgens met een schone doek of zeem afnemen.

GEVEL IMPREGNEER

Productbeschrijving:

Specialistisch product voor het blijvend en duurzaam waterafstotend maken van gevels etc. Op basis van methylsiloxaanhars, specifiek bedoeld voor poreuze ondergronden, speciaal voegwerk, zware weersomstandigheden en milieugebieden. Dringt ook ruim voldoende in de poriŽn. Deze dieptewerking draagt bij aan een lange levensduur. Regenwater parelt van de muur; steen en voegen blijven droog. De steen blijft voor 100% waterdampdoorlaatbaar; het eventueel aan de binnenzijde van de muur gevormde condensvocht, kan onbelemmerd in de dampvorm naar buiten worden afgevoerd. Deze eigenschap is van essentieel belang voor een gezond klimaat in woonruimten etc. Verbruik: Afhankelijk van het type ondergrond en porositeit, doch gemiddeld 0,5 tot 1 liter per m≤ en de droogtijd is ca. 2 uur bij 15 įC.

Toepassing:

Het product is gebruiksklaar en kan op een lichtvochtige ondergrond aangebracht worden, echter een droge ondergrond leidt tot de beste resultaten. "Nat op nat" aanbrengen en de oppervlakte dient goed verzadigd te worden. De waterafstotende werking begint na enkele uren en bereikt na ca. 7 dagen het beste resultaat. Applicatie geschiedt door middel van spuiten, vloeien of kwasten. Men krijgt het beste resultaat als er van onder naar boven gewerkt wordt. Spatten op raam- en schilderwerk direct verwijderen met A&T Clean.

DESINFECTANT

A. Desinfectiemiddel op plaatsen waar eeten drinkwaren worden bereid, behandeld, bewaard, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij; B. BacteriŽn en gisten alsmede Trichophyton Interdigitale in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen; C. BacteriŽn, schimmels en algen in recirculerende koelwatersystemen in de papier- en kartonindustrie alsmede de pasteuriseer installaties en overige vormen van proceswater in bijvoorbeeld de suikeren voedingsmiddelenindustrie met inachtneming van het gestelde onder ďDoseringen en toedieningswijzeĒ. Het middel mag uitsluitend worden toegepast met instemming van het per locatie bevoegd gezag voor kwalitatief waterbeheer; D. Groene aanslag.

Gebruiksaanwijzing:

A. en B. Gebruik als desinfectiemiddel. Het middel is werkzaam tegen een aantal bacteriŽn en gisten. In vitro is het tevens werkzaam tegen Trichophyton Interdigitale. De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Een daarbij eventueel gebruikt reinigingsmiddel vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollige vloeistof verwijderen. Indien behandelde oppervlakken of materialen met eet- en drinkwaren in contact komen is na de inwerktijd grondig naspoelen met schoon water vereist. Minimale inwerktijd 5 min. Voor gebruik op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard en voor algemeen gebruik is de gebruiksconcentratie 0,4% (4 ml. op 1 liter water).

Degreaser Fresh

Toepassing:

Degreaser Fresh is een krachtige koudreiniger. Het product breekt vuil en vet af en lost de kleeflagen die een chemische band vormen tussen de vuilaanslag en het te reinigen oppervlak onmiddellijk op. Degreaser Fresh kan gebruikt worden bij alle mogelijke vormen van vervuiling.

Gebruiksaanwijzing:

Degreaser Fresh kan zowel handmatig als in de machine gebruikt worden. Verdunning: Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan men Degreaser Fresh toepassen in een verdunning van 1 : 3 tot 1 : 40.

C.S.V. (CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR)

Toepassing:

C.S.V. wordt gebruikt voor het verwijderen van kalk- en cementresten van kalkarme zand-, natuur, lei en baksteen, klinkers, graniet en alle andere zuurbestendige steensoorten. C.S.V. wordt eveneens veel toegepast voor het verwijderen van kalken cementresten uit betonmolens, cementkuipen, -weegschalen, -transportbuizen, metalen en houten bekistingen. C.S.V. is zelfwerkend en reinigt zeer snel.

Gebruiksaanwijzing:

C.S.V. kan worden toegepast als dompelvloeistof of circulatievloeistof. Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan het product tot maximaal 1 : 50 verdund worden toegepast. Ook de inwerktijd alsmede de verwerkingstemperatuur is hier sterk van afhankelijk. Het is aan te bevelen om het gereinigde materiaal met zeer ruim water na te spoelen.

CONCRETE CLEANER

Toepassing:

Concrete Cleaner een geconcentreerde zuurreiniger voor industriŽle toepassingen. Het product is ontwikkeld met speciale additieven voor verwijdering van anorganische vervuiling zoals cement, ijzerroest en ketelsteenafzettingen in koelsystemen, verdampers enz. Concrete Cleaner is te gebruiken op alle metalen, met uitzondering van non-ferrometalen.

Gebruiksaanwijzing:

Concrete Cleaner kan worden toegepast als dompelvloeistof of circulatievloeistof. Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan het product tot maximaal 1 : 75 verdund worden toegepast. Verlenging van de inwerktijd en verhoging van de verwerkingstemperatuur zullen de actieve werking aanzienlijk doen versterken. Het is aan te bevelen om het gereinigde materiaal met zeer ruim water na te spoelen.

ALL FRESH

Toepassing:

ALL FRESH is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van geurbestrijding. De spray vormt een onzichtbare beschermende film met een dagenlang aangename frisse geur en bevat natuurlijke stoffen die het milieu en uzelf beschermen. ALL FRESH is niet giftig en bevat geen fosfaten, tensiden of andere ecologisch bedenkelijke stoffen die schadelijk zijn voor het oppervlakte water. De spray bevat gedenatureerde alcohol (70%) welke een desinfecterende werking verzorgd en bacteriŽn bestrijdt.

Gebruiksaanwijzing:

All Fresh kan in diverse sproeitoestellen gebruikt worden, maar eveneens toegevoegd worden aan de meest gangbare reinigingsmiddelen. Voor maximale verfrissing en ontgeuring, dient men het product onverdund middels sprayen/verstuiver toe te passen.

ALL CLEAN

Toepassing:

All Clean wordt gebruikt voor dagelijkse lichte vervuiling. All Clean kan worden toegevoegd aan water in een emmer of mob-kar. All Clean is een streeploos product en fris ruikend.

Gebruiksaanwijzing:

Dosering bij normale vervuiling 1:40 Bij sterke vervuiling het product onverdund aanbrengen, even laten intrekken en daarna schrobben en spoelen.

A & T CLEAN

Toepassing:

A en T Clean is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en ophalen van zeer zwaar vervuilde vloeren. Het product verwijdert moeiteloos de meest voorkomende hoogaromatische vervuiling, zoals teer, crude, asfalt, bitumen, quench, zware stookolie enz.

Gebruiksaanwijzing:

Men dient het product met bij voorkeur warm water te verdunnen in een oplossing van minimaal 1 : 10 en maximaal 1 : 40. Men dient de oplossing gelijkmatig op het te reinigen oppervlak aan te brengen. Na een inwerktijd van 5 tot 10 minuten de vervuiling verwijderen met een trekker of een waterzuiger en grondig na spoelen met schoon water.

YACHTKAL

Toepassing:

YACHTKAL is een zeer sterk geconcentreerde reiniger voor het moeiteloos verwijderen van hardnekkige aangroei, vaar- en schelpachtige aanslag, zeepokken en roest op de waterlijn en onderwaterschip. Neemt ook kalkaanslag op staartstuk en schroef weg. Uitermate bruikbaar op boten zonder antifouling. Geschikt voor gebruik op polyester en geverfde oppervlakken, maar nŪet op aluminium en gegalvaniseerde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing:

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan men het product tot maximaal 1 : 50 (2%) verdund toepassen. Het product is verwerkbaar middels hoge- en lagedruksystemen, alsmede handmatig middels schrobben. Na een korte inwerktijd, welke afhankelijk is van de aard en mate van vervuiling, kan men met behulp van een hogedruksysteem het gereinigde oppervlak afspuiten. Wij adviseren u het reinigingsproduct niet te laten indrogen en het gereinigde oppervlak met zeer ruim water na te spoelen!!

Wipe & Go

Productbeschrijving Snelle en gemakkelijke reinigingsdoekjes voor verwijdering van smeer, vet, olie, inkt, toner, natte verf, remstof, roet, viltstift, teer, lijm, hars en diverse andere soorten vuil die moeilijk te verwijderen zijn. Het houdt de handen schoon en fris. Een uitstekend alternatief voor agressieve chemicaliŽn en oplosmiddelen. Inhoud: 90 doekjes.

Gebruiksaanwijzing:

1. Verwijder het deksel. 2. Pak de punt van het doekje in het midden van de rol en trek dit door de opening in het deksel omhoog. 3. Sluit het deksel. 4. Trek het doekje eruit onder een hoek van 45 graden tot aan de volgende perforatie. 5 .Reinigt handen, gereedschap en materialen 6. Gooi na gebruik het doekje in de daarvoor bestemde afvalbak.

WHEEL CLEAN

Toepassing:

Een hooggeconcentreerde - zuurvrije - velgenreiniger, ontworpen om de reststoffen van remstof en koolstoffen van velgen te verwijderen. Velgenreiniger werkt snel en effectief zonder dat er agressieve zuren worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing:

Alvorens Velgenreiniger aan te brengen adviseren wij u eerst het loszittende vuil en eventuele roest weg te borstelen alvorens Velgenreiniger op uw velgen aan te brengen. Verdun tot wel 1 tot 6 met water, spray gelijkmatig over de velgen, laat het 1 a 2minuten inwerken, borstel indien noodzakelijk, dan grondig afspoelen met water onder hoge druk. OPGELET! Niet toepasbaar op geanodiseerde of onbehandelde velgen.

ULTRA FRIS

Toepassing:

Ultra Fris is een professionele reiniger en geurvernietiger. Het product is bij uitstek geschikt voor het bestrijden van geur en stank, die achterblijven na brandschade, maar eveneens zeer geschikt voor reiniging en ontgeuring van trappenhuizen, kelders, sanitaire ruimten etc.

Gebruiksaanwijzing:

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan het materiaal tot max. 1:10 verdund met water toegepast worden. Gebruik van warm water zal de werking actieve werking van het product aanzienlijk versterken. Wij adviseren u om het product enige minuten laten inwerken en vervolgens met ruim water naspoelen.

ULTRA FRIS

Toepassing:

Ultra Fris is een professionele reiniger en geurvernietiger. Het product is bij uitstek geschikt voor het bestrijden van geur en stank, die achterblijven na brandschade, maar eveneens zeer geschikt voor reiniging en ontgeuring van trappenhuizen, kelders, sanitaire ruimten etc.

Gebruiksaanwijzing:

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan het materiaal tot max.1:10 verdund met water toegepast worden. Gebruik van warm water zal de werking actieve werking van het product aanzienlijk versterken. Wij adviseren u om het product enige minuten laten inwerken en vervolgens met ruim water naspoelen.

METAL RENEWER

Omschrijving:

De Metal Renewer is een hoog geconcentreerd vloeibaar reinigingproduct voor de reiniging van alle soorten metalen, in het bijzonder geschikt voor RVS. Door toevoeging van specifieke zuren en tensiden worden oude en verweerde metalen weer als nieuw. Metal Renewer is biologisch afbreekbaar.

Toepassing:

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan het product tot max. 1:50 verdund toegepast worden. Men dient vooraf het te reinigen onderdeel van het grofste vuil te ontdoen. Vervolgens het product middels spons, kwasten of nevelen op het te reinigen onderdeel aanbrengen. Na een korte inwerkperiode dient men het gereinigde oppervlak met ruim water na te spoelen !!

METAL CLEAN

Omschrijving:

De Metal Clean is een hoog geconcentreerd vloeibaar reinigingproduct voor de reiniging van alle soorten metalen, in het bijzonder geschikt voor RVS. Door toevoeging van specifieke zuren en tensiden worden oude en verweerde metalen weer als nieuw.

Toepassing:

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan het product tot max. 1:50 verdund toegepast worden. Men dient vooraf het te reinigen onderdeel van het grofste vuil te ontdoen. Vervolgens het product middels spons, kwasten of nevelen op het te reinigen onderdeel aanbrengen. Na een korte inwerkperiode dient men het gereinigde oppervlak met ruim water na tespoelen !!

KUNSTSTOF CLEAN

Toepassing:

Zeer geconcentreerde, mild alkalische Kunststof Clean. Kunststof Clean is universeel inzetbaar en kan men in zeer geringe concentratie toepassen, dit heeft tot gevolg dat het product zeer economisch is in gebruik. Kunststof Clean vindt onder andere zijn toepassing op: kunststof (tuin)meubelen, kunststof kozijnen, auto (het product puur toepassen voor het verwijderen van insecten, muggen en uitwerpselen), keuken- en bureaubladen, klikoís en biobakken.

Gebruiksaanwijzing:

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan men Kunststof Clean toepassen in een verdunning van minimaal 1:10 en maximaal 1:50. De werking van het product zal aanzienlijk verhogen wanneer de temperatuur ( en evt. de druk) van het water wordt verhoogd tot maximaal 60įC. Het verdunde product aanbrengen (van onder naar boven werkend) en ca. 2 tot 10 minuten in laten werken LET OP: niet laten opdrogen en vervolgens met zeer ruim, bij voorkeur warm water afspuiten.

|
more info more info more info more info home even voorstellen contact producten
Marketing en Administratie Mevr. Asli Deveci Dickenslaan 32 5924 VW  Venlo Email  info@gocleaningproducts.nl Tel. +31 (0) 77 390 24 37 Gsm NL +31 (0) 6 18513697 Gsm DE +49 (0) 1525 2677399 KvK Nr. 55488188
| Onderhoudsproducten voor kennels en stallen  Nieuw!!! more info more info more info more info