specials
SPECIALS

Ontmosser

Toepassing:

A. Desinfectiemiddel op plaatsen waar eten drinkwaren worden bereid, behandeld, bewaard, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij; B. BacteriŽn en gisten alsmede Trichophyton Interdigitale in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen; C. BacteriŽn, schimmels en algen in recirculerende koelwatersystemen in de papier- en kartonindustrie alsmede de pasteuriseer installaties en overige vormen van proceswater in bijvoorbeeld de suikeren voedingsmiddelenindustrie met inachtneming van het gestelde onder ďDoseringen en toedieningswijzeĒ. Het middel mag uitsluitend worden toegepast met instemming van het per locatie bevoegd gezag voor kwalitatief waterbeheer; D. Groene aanslag.

Gebruiksaanwijzing:

A. en B. Gebruik als desinfectiemiddel Het middel is werkzaam tegen een aantal bacteriŽn en gisten. In vitro is het tevens werkzaam tegen Trichophyton Interdigitale. De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Een daarbij eventueel gebruikt reinigingsmiddel vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollige vloeistof verwijderen. Indien behandelde oppervlakken of materialen met eet- en drinkwaren in contact komen is na de inwerktijd grondig naspoelen met schoon water vereist. Minimale inwerktijd 5 min. Voor gebruik op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard en voor algemeen gebruik is de gebruiksconcentratie 0,4% (4 ml. op 1 liter water).

Smell Destroyer

Toepassing:

Smell Destroyer met een direct en effectief resultaat. Het product vernietigt slechte geuren in tegenstelling tot andere middelen die alleen maar tijdelijk een hinderlijke geur of stank bedekken. Er is dus geen sprake van maskeren of overtreffen van onaangename geuren, maar van een volledige neutralisatie. Smell Destroyer wordt veelal gebruikt voor het verwijderen van slechte geuren in afvalbakken, kliko's, kennels, slachterijen voor het neutraliseren van rioolstank.

Gebruiksaanwijzing:

Smell Destroyer dient men in een verdunning van tenminste 1 : 20 koud toe te passen. De verwerkingsmethodiek is geheel afhankelijk van het doel waarvoor men het toepast. Dit kan zijn: vernevelen, injecteren, in een gaswasser, enz. Indutech 20 is veilig te gebruiken op lakken, coatings, glas, kunststoffen en metalen.

CSV Plus

Toepassing:

C.S.V. PLUS wordt gebruikt voor het verwijderen van kalk- en cementresten van kalkarme zand-, natuur-, lei-, baksteen, klinkers, graniet en alle andere zuurbestendige steensoorten. Eveneens uitstekend geschikt voor het verwijderen van kalk- en cementresten uit betonmolens, cementvormen, -kuipen, -weegschalen, -transportbuizen, metalen en houten bekistingen. C.S.V. PLUS is zelfwerkend en reinigt zeer snel. Gevelreiniging: Wij adviseren u het te reinigen opprvlak vooraf op bestendigheid te testen. Hout en aluminium afdekken. Het te reinigen oppervlak overvloedig met water bevochtigen om te diepe indringing te voorkomen. Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling en absorptiegraad van de ondergrond het product maximaal 1 op 6 verdund met water opbrengen met een borstel of een drukspuit.

Gebruiksaanwijzing:

Na een inwerktijd van 5 tot 10 minuten overvloedig met hoge druk afspoelen. Tegellijm: tot maximaal 1 op 3 verdund met water aanbrengen. Bouwmateriaal: oplossen in een concentratie van 10 ŗ 20% vermengd met water. De vloeistof kan dan op of in het te behandelen voorwerp worden gegoten of men gebruikt een dompelbad. Wij adviseren u het product niet te laten indrogen en het gereinigde oppervlak met ruim water na te spoelen en of te neutraliseren met een 1% sodaoplossing.

Powerwash

Toepassing:

Zeer geconcentreerd mild alkalisch reinigingsproduct dat moeiteloos atmosferische en straatvuilaanslag reinigt. Het reinigingsproduct garandeert een streeploos en glanzend oppervlak. PowerWash is universeel toepasbaar en verwerkbaar middels hoge- en lagedruksystemen alsmede in professionele wasstraten. Speciale hardheidsstabilisatoren voorkomen het dichtslibben van sproeiers en leidingen. Door het milde karakter is PowerWash nagenoeg veilig te gebruiken op lakken, coatings en non-ferrometalen.

Gebruiksaanwijzing:

De eindverdunning is afhankelijk van de aard en mate van de vervuiling en toegepaste methodiek. Minimaal 0,2%, Maximaal 2%. Roleka Powerwash heeft een eigenschap welke het drogingproces bevorderd. Verwerkingstemperatuur 60 tot 80įC.

|
more info more info more info more info more info home even voorstellen contact producten more info more info more info
Marketing en Administratie Mevr. Asli Deveci Dickenslaan 32 5924 VW  Venlo Email  info@gocleaningproducts.nl Tel. +31 (0) 77 390 24 37 Gsm NL +31 (0) 6 18513697 Gsm DE +49 (0) 1525 2677399 KvK Nr. 55488188
| Onderhoudsproducten voor kennels en stallen  Nieuw!!!