vloeren
VLOEREN

Floor clean

Toepassing:

Floorclean is een sterk geconcentreerde industriŽle vloerreiniger voor de dagelijkse schoonmaak. Ook bijzonder geschikt voor buitenvloeren en terrassen.

Gebruiksaanwijzing:

Bij sterke vervuiling het product onverdund aanbrengen, even laten intrekken en daarna schrobben en spoelen. De verdunning is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling, 10 Ė 50 ml. per 1 liter water.

Floor special

Toepassing:

Speciaal ontwikkelde vloerenreiniger op basis van oppervlakteactieve stoffen voor het intensief reinigen van alle waterbestendige vloeren. Het product zorgt ervoor dat de vloer haar matte uiterlijk en stroefheid behoudt. Mede hierdoor is de Floor Special uitstekend geschikt voor de reiniging van sportvloeren met als gevolg; minder blessures en optimale prestaties.

Gebruiksaanwijzing:

Normale reiniging t.b.v. hygiŽnische reiniging: Schrobben met oplossing Floor Special. Direct daarna opzuigen/dweilen. Frequentie: Ca. 2x per week. Verdunning: 1 : 10 tot 1 : 20. Intensieve reiniging t.b.v. complete reiniging: Schrobben met oplossing Floor Special. 25-30 minuten laten inwerken (niet laten indrogen). Dan schrobben en opzuigen of dweilen. Verdunning: 1 : 1 tot 1 : 5. Het gebruik van warm tot heet water zal de actieve werking van het product aanzienlijk versterken.

Wix-Wax

Toepassing:

Reinigings- en conserveringsproduct op polymeerbasis. Wix-Wax bevat naast gŽemulgeerde waxcomponenten tevens reinigende componenten. Deze 2 in 1 behandeling reinigt en laat gelijktijdig een wasfilm na, als bescherming op de vloer. Het product is economisch in gebruik en heeft een aangename geur.

Gebruiksaanwijzing:

Wix-Wax is voor dagelijkse en periodieke toepassing op alle waterbestendige vloeren, die reeds zijn voorzien van een emulsie- en/of coating onderlaag. Het product kan zowel machinaal als handmatig toegepast worden. Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan men het product tot max. 1:50 verdund toepassen.

|
more info more info more info more info home even voorstellen contact producten more info more info more info more info
Marketing en Administratie Mevr. Asli Deveci Dickenslaan 32 5924 VW  Venlo Email  info@gocleaningproducts.nl Tel. +31 (0) 77 390 24 37 Gsm NL +31 (0) 6 18513697 Gsm DE +49 (0) 1525 2677399 KvK Nr. 55488188
| Onderhoudsproducten voor kennels en stallen  Nieuw!!!